سبک زندگی

طرز تهیه انواع موهیتو خنک و تابستانی در خانه به روش کافی شاپی

در طرز تهیه موهیتو از مواد مختلفی می‌توان استفاده کرد ولی متداول‌ترین نوع موهیتو، موهیتو با نعناع و آب گازدار یا موهیتو با نعناع بدون آب گازدار است.هر چند می‌توان با نعنا خشک هم موهیتو درست کرد ولی اگر می‌خواهید یک موهیتوی خوش عطر و طعم، به روش کافی شاپی داشته باشید، از برگ نعنا تازه استفاده کنید.موهیتو را می‌توانید با عرق نعنا هم درست کنید. در این روش، عرق نعنا، آب، شکر و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید. وقتی دانه‌های شکر حل شدند، قالب‌های یخ را اضافه کنید. موهیتو را با برگ نعنا و برش‌های لیمو، تزیین و آن را سرو کنید. می‌توانید مواد را به مدت ۲ دقیقه بجوشانید و بعد از سرد شدن سرو کنید.موهیتو را به صورت تازه سرو کنید چون احتمال این که بعد از ماندن تلخ شود، زیاد است.موهیتو هایی که با مخلوط‌کن درست می‌شوند، معمولا طعم تندتری دارند.

 

1.مواد لازم و طرز تهیه موهیتو نعناع با آب گازدار

 

  • نعنا تازه: ۱۰ برگ
  • لیموترش تازه: ۱ عدد
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • سودا (آب گازدار): ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • یخ قالبی: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی مرحله اول: برگ های نعنا را بشویید و با لیمو بکوبید
مرحله اول:برگ های نعناع را بشویید و از شاخه جدا کنید. لیمو را از وسط برش بزنید. برگ‌های نعنا و یک برش لیمو را با گوشتکوب برقی یا دستی بکوبید. تا حدی که روغن نعنا و آب لیمو خارج شود.مرحله دوم:بقیه برش‌های لیمو را اضافه کنید و دوباره بکوبید تا آب آن‌ها خارج شود. همه مواد کوبیده و له شده را در لیوان بریزید و شکر را اضافه کنید. روی مخلوط را آب سودا بریزید و هم بزنید.مرحله سوم:قالب‌های یخ را اضافه کنید. میزان شکر را اندازه بگیرید و به دلخواه خود اضافه کنید. وقتی به طعم دلخواهتان رسید، موهیتو را در لیوان بریزید و با برگ نعنا و لیمو تزیین کنید.

2.مواد لازم وطرز تهیه موهیتو لیمو و نعناع با آب گازدار

 

  • آب: ۱ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • شکر: ۳/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • برگ نعناع: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • آب لیمو: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • سودا: ۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • شربت لیمو: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • یخ قالبی: به میزان دلخواه
  • لیمو ترش و برگ نعنا (برای تزیین): چند برش و برگ

 

مرحله اول:در اولین مرحله از طرز تهیه موهیتو لیمو نصف آب را با شکر مخلوط کنید و به هم بزنید تا دانه‌های شکر کاملا حل شوند. این محلول را به مدت ۵ دقیقه در مایکروفر بگذارید. سپس ظرف را بیرون بیاورید و نعنا را به آن اضافه کنید. نیازی به خرد کردن برگ های نعنا نیست. دوباره ۵ دقیقه دیگر محلول را در مایکروفر قرار دهید.

مرحله دوم:ظرف را بیرون بیاورید و برگ‌های نعنا را از ظرف خارج کنید. برگ‌ها را کاملا با دست فشار دهید تا آب آن‌ها خارج شود. برگ‌های نعناع را کنار بگذارید. بقیه آب، آب لیمو و شربت لیمو را در یک ظرف بریزید و با هم کاملا ترکیب کنید.

مرحله سوم:شربت به دست آمده در مرحله اول را با شربتی که در مرحله دوم درست کرده‌اید، با هم مخلوط کنید. سودا یا آب گازدار را به آن‌ها اضافه کنید. به موهیتو، قالب‌های یخ اضافه و آن را در لیوان سرو کنید. لبه لیوان را برش‌های باریک لیمو بگذارید و چند برگ نعنا روی موهیتو لیمو و نعناع قرار دهید.

3.مواد لازم وطرز تهیه موهیتو بدون شکر

 

  • لیمو ترش: ۱ عدد با پوست
  • لیمو ترش: ۲ عدد بدون پوست
  • برگ نعنا: ۲/۳ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • سودا: ۱و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • یخ: به میزان لازم

 

مرحله اول:لیموهای پوست کنده و لیمو با پوست را از وسط برش بزنید و هسته‌های آن‌ها را بیرون بیاورید تا موهیتو تلخ نشود. لیموها را در مخلوط کن بریزید و برگ‌های پاک شده نعنا و عسل را اضافه کنید. مخلوط کن را روشن کنید و اجازه دهید همه مواد با هم پوره و نرم شوند.

مرحله دوم:تکه‌های یخ را به همراه سودا (آب گازدار) به مخلوط اضافه کنید. دوباره مخلوط کن را روشن و مواد را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.موهیتوی بدون شکر را در لیوان مناسب بریزید و تزیین کنید.

4.مواد لازم وطرز تهیه موهیتو با نعنا خشک(دو روش)

 

  • نعنا خشک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • آب لیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • عسل یا شکر: ۲ قاشق غذاخوری (یا به میزان دلخواه)
  • سودا (آب گازدار): ۲۵۰ سی‌سی
  • یخ: چند تکه کوچک

 

طرز تهیه روش اول:نعنا خشک را کاملا خرد و در یک لیوان با آب لیمو ترش و عسل (یا شکر) مخلوط کنید. آب گازدار را اضافه کنید و به هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. در پایان قالب‌های یخ را اضافه و موهیتو را به صورت سرد، سرو کنید.

طرز تهیه روش دوم:برگ‌های نعنا را با آب و شکر در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. ۲ دقیقه مخلوط را بجوشانید و سپس حرارت را خاموش کنید. وقتی محلول از دما افتاد و کمی سرد شد، آن را صاف کنید. بعد از صاف کردن موهیتو، تکه‌های یخ را اضافه و سرو کنید

5.مواد لازم و طرز تهیه موهیتو توت فرنگی(رد موهیتو)

 

  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • برگ نعنا: ۶ عدد
  • توت فرنگی: ۴ عدد
  • لیمو: ۱/۲ یک لیموی کامل
  • آب گازدار: به میزان لازم

 

برای درست کردن موهیتو توت فرنگی یا «رد موهیتو» ابتدا شکر، نعنا و آب لیمو ترش (نصف لیمو) و توت فرنگی‌های خرد شده را در لیوان بریزید. با پشت قاشق، توت فرنگی‌ها را له کنید تا آب آن ها خارج شود. یخ و آب گازدار را به مخلوط اضافه و رد موهیتو را سرو کنید

6.مواد لازم و طرز تهیه موهیتو توت فرنگی بدون آب گازدار (برای ۶ نفر)

 

  • توت فرنگی درشت: ۱۶ عدد
  • برگ نعنا: ۲۰ عدد
  • شربت توت فرنگی: ۱۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش: ۱۲ قاشق غذاخوری
  • آب: ۶ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • لیموترش: ۵ عدد کوچک
  • یخ: یک و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار

 

مرحله اول:برای درست کردن موهیتو توت فرنگی خانگی به سبک کافی شاپ و رستوران ابتدا باید توت فرنگی‌ها را بشورید، برگ آن‌ها را جدا کنید و با چاقو خرد کنید. توت فرنگی‌های خرد شده را با بلندر یا گوشت‌کوب یا در غذاساز له کنید و در یک پارچه بریزید.

مرحله دوم:آبلیمو،شربت توت فرنگی و ۲ لیوان آب اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس باقی مانده آب، چند قطعه یخ و نیمی از برگ‌های نعنا را در پارچ بریزید.

مرحله سوم:لیموترش‌ها را حلقه کنید و در هر لیوان موهیتو دو حلقه لیموترش، مقداری نوشیدنی موهیتو و چند برگ نعنا بگذارید و شربت را سرو کنید. برای تزیین لیوان موهیتو می‌توانید یک عدد توت فرنگی برش زده روی لبه لیوان بگذارید.

یک روش دیگر هم این است که تمام مواد را با هم در غذاساز یا میکسر بریزید و پوره کنید. این شکل نوشیدنی موهیتو را هم به صورت سرد سرو کنید.

7.مواد لازم و طرز تهیه موهیتو بدون آب گازدار

 

  • نعناع تازه: ۱ دسته کوچک
  • عسل: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه یا آبلیمو: ۱/۳ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • آب جوش: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • یخ: به میزان لازم

 

مرحله اول:برای درست کردن این موهیتو خانگی، برگ نعناهای تازه را جدا کنید و آن‌ها را بشویید. آب را بجوشانید و نعناع و آبلیمو را به آن اضافه کنید. به مدت ۲ دقیقه صبر کنید تا نعنا طعم خود را به آب در حال جوشیدن بدهد و برگ‌هایش نرم شود.

مرحله دوم:در این مرحله، شعله گاز را خاموش کرده و عسل را به مواد اضافه کنید. اجازه دهید موهیتو کاملا سرد شود و سپس سرو کنید. در هنگام سرو، چند تکه یخ قالبی را اضافه کنید تا موهیتو حسابی تگری و سرد شود.

8.مواد لازم وطرز تهیه موهیتو با انبه

 

  • شکر: ۶ قاشق غذاخوری
  • انبه بزرگ: ۱ عدد
  • لیموترش: ۳ عدد
  • برگ نعناع خرد شده: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • یخ: به مقدار لازم
  • آب یا آب گازدار: به مقدار لازم

 

انبه طعم فوق‌العاده‌ای در نوشیدنی‌ها دارد. برای تهیه موهیتو با طعم انبه می‌توانید از شربت انبه یا انبه تازه استفاده کنید. اما به هر حال خواص این شربت زمانی که از انبه تازه استفاده شود، بسیار بیشتر است و طعم لذیذتری دارد.

مرحله اول:در اولین مرحله از طرز تهیه موهیتو با انبه باید پوست و هسته انبه را جدا کنید. سپس آن را در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید. بهتر است پوره انبه را برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم:برای درست کردن موهیتو با انبه باید آب لیموترش را به انبه اضافه کنید. سپس این ترکیب را همراه با شکر و نعناع در مخلوط‌کن بریزید و کاملاً میکس کنید.

مرحله سوم:بعد از آماده شدن مواد موهیتو می‌توانید آن را تا نیمه در لیوان بریزید. مقداری یخ به آن اضافه کنید و بعد لیوان را با آب گازدار پر کنید. در انتها یک برگ نعناع روی موهیتو بگذارید و آن را میل کنید.

9.مواد لازم  و طرز تهیه موهیتو خیار

 

  • خیار سبز: ۲ عدد
  • نعناع تازه خرد شده: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • شکر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • لیمو تازه: ۳ عدد

 

مرحله اول:در اولین قدم، یک لیوان آب و نصف لیوان شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا با حرارت ملایم جوش آید. سپس به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا شربت کمی قوام پیدا کند. بعد از گذشت این زمان شعله را خاموش کنید و اجازه دهید شربت کاملا خنک شود.

مرحله دوم:در مرحله بعد، نعناع تازه، خیار، شربت خنک شده و لیموها را داخل آن بریزید، سپس یک لیوان آب اضافه کنید و به خوبی میکس کنید. در صورت دلخواه می‌توانید از تکه‌های یخ نیز استفاده کنید. بعد از میکس کردن، موهیتو را از صافی رد کنید و در لیوان دلخواه بریزید. موهیتو را می‌توانید به همین سادگی سرو کنید یا آن را به روش دلخواه تریین و سپس میل کنید.

10.مواد لازم و طرز تهیه موهیتو با هلو

 

  • هلو: ۵ عدد
  • شکر: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • لیموترش تازه: ۲ عدد
  • برگ نعنا خرد شده: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آب گازدار: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

 

هلو یکی از خوش‌عطر و طعم‌ترین میوه‌ها برای درست کردن انواع نوشیدنی و دسر است. طرز تهیه موهیتو با هلو بسیار راحت است و شما می‌توانید این موهیتوی جذاب را به سادگی و در عرض چند دقیقه در خانه آماده کنید. معمولاً برای تهیه موهیتو با هلو از آب گازدار استفاده می‌شود، اما در صورت تمایل می‌توانید به جای آن از آب سرد نیز استفاده کنید. در ادامه می‌توانید با مراحل درست کردن موهیتو با هلو آشنا شوید.

مرحله اول:در اولین مرحله باید هلوها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس هلوها را خرد کنید به سراغ مرحله بعد بروید.

مرحله دوم:در این مرحله باید هلوهای خرد شده را همراه با شکر و آب لیموترش تازه در مخلوط‌کن بریزید. سپس دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم:در این مرحله باید برگ‌های تازه نعنا را خرد کنید و یا در مخلوط‌کن بریزید تا عطر و بوی آن کاملاً در موهیتوی شما پخش شود و با سایر مواد ترکیب شود.

مرحله چهارم:بعد از ترکیب کردن همه مواد موهیتو با هم، در این مرحله باید آب گازدار را به نوشیدنی‌تان اضافه کنید. موهیتو را به همراه تکه‌های یخ در لیوان بریزید و با برگ تازه نعنا، تکه‌های لیموترش و هلو تزیین نموده و میل کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا